Renovera putsad fasad i Nacka Saltsjö-Boo Stockholm

Vi renoverar och fräschar upp putsade fasader på villor, lägenhetshus, flerfamiljsbostäder, kontors- och butiksfastigheter och mer därtill. Med stor yrkesrutin tar vi oss an alla typer av uppdrag som har att göra med att skapa vackra och hållbara putsfasader.

Anlita en expert på renovering av putsade fasader

Om du behöver hjälp med att underhålla, laga eller renovera en putsfasad har du hittat rätt. Putsfasader som är rätt utförda är hållbara och kräver i regel mycket lite underhåll. Precis som alla andra typer av fasader drabbas de dock förr eller senare av slitage. Väder och vind gör sitt. Det är där vi kommer in i bilden. Vi hanterar alla typer av putsfasader:

 • Spritputs
 • Slätputs
 • Stänkputs
 • Ädelputs
 • Rivputs

För vackra putsfasader i hela Stockholmstrakten

Vi jobbar åt företag, byggföretag, stiftelser, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsägare i hela Stockholm. Som privat beställare kan du, om du anlitar oss för att renovera fasaden på din bostad, använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

En fasadentreprenör som hjälper dig hela vägen

Kontakta oss för att begära ut en gratis offert. Berätta hur vi kan hjälpa dig. Vår projektledare står redo för konsultation. Välkommen!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *