Vi bygger din altan i Saltjö-boo, Värmdö, Stockholm

Kalla det för veranda, terrass, altan eller uteplats, kärt barn har många namn som det brukar heta. Oavsett vad du kallar det är vi byggentreprenören som kan hjälpa dig att göra verklighet av din dröm om en altan. Med många års erfarenhet i ryggen på Värmdö, Djurö, Nacka, Gustavsberg och Ingarö klarar vi av enkla såväl som komplexa byggprojekt.

Bygge av trädäck & trall utifrån dina specifikationer

En altan kan fylla många olika syften. Det är en plats för söndagsfika under ljumma vårdagar såväl som festplats för sommarens grillkvällar. Vi bygger inglasade och isolerade altaner som går att använda året om såväl som trädäck för jacuzzi och spabad eller en pergola mitt i trädgården. Du har visionen och vi gör verklighet av den.

Skickliga hantverkare som ror projektet i land

Tack vare ett team ute i Stockholms skärgård bestående av skickliga snickare & altanbyggare kan vi bygga tralldäck både snabbt och kostnadseffektivt utan att göra avkall på våra högt ställda kvalitetskrav. I teamet ingår snickare, målare och montörer. Oavsett om du vill bygga en altan med en arkitektritning som utgångspunkt eller sätta ihop en monteringsfärdig byggsats har vi kompetensen som får jobbet gjort.

Lägre kostnad för altanbygget med rotavdrag

Om du bygger altanen som tillbyggnad till en redan befintlig bostadsfastighet har du rätt att göra rotavdrag. Rotavdraget kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år och du får dra av den summan från den totala arbetskostnaden. Om du behöver hjälp med pappersarbetet kring rotavdraget hjälper vi gärna till.

Hör av dig till oss och prata trallbygge med bra snickare

Vad kostar det att bygga en altan? Det beror på och det är din idé som sätter gränserna. Vår garanti till dig är att vi kommer att ge dig ett prisvärt och konkurrenskraftigt kostnadsförslag. Hör bara av dig till oss och prata om ditt altanbygge så återkopplar vi med en offert helt utan kostnad.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *