Asfaltering & Beläggningsarbeten i Saltsjö-Boo Nacka i Stockholm

Vi är markentreprenören som kan hjälpa dig med smidig och kostnadseffektiv asfaltentreprenad. Vi drivs av kvalitetstänk och lyhördhet gentemot våra kunder. Målsättningen är att bygga varaktiga kundrelationer. Detta gäller oavsett om du anlitar oss privat, är en företagare, representerar en bostadsrättsförening eller är en privat fastighetsägare.

Ta hjälp av en certifierad asfaltsfirma

Kvaliteten i vår asfaltering garanteras dels av vår stora noggrannhet, men också av att all vår personal är utbildad och certifierad. Vi ordnar asfaltering av både små och styra ytor för alla funktioner.

 • Cykelvägar
 • Parkeringsplatser
 • Uppfarter
 • Bollplaner
 • Industritomter
 • Lagning av potthål

Kundanpassad asfaltering i Upplands Väsby och Sigtuna

Vart asfalterar vi? Vi ser hela Stockholmstrakten som vårt arbetsområde. Du kan anlita oss för asfaltentreprenad i såväl Stockholms innerstad som i någon av kranskommunerna. Vi skräddarsyr alltid unika lösningar för alla våra kunder, alltid med kundernas bästa. Du ska aldrig betala mer än nödvändigt för att få en optimal lösning för din asfaltering.

Ta del av din kostnadsfria offert genom att höra av dig till oss

Du kan kontakta oss och begära ut en gratis offert för asfalteringen du vill ha hjälp med. Räkna med ett trevligt bemötande och snabb återkoppling.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *